perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kuvia Rositasta ja Aquelista.

Moikka kaikki! Kävin tossa näpsimässä muutaman kuvan Rositasta ja Aquelista , elikkä
nyt sitten näätte Rositankin uudella peruukilla ja chipeillä. Rositan meikki pitää sit kokonaa
uusia ja pyydänkin siihen apua. Kuvat ovat aika yksinkertaisia ja kerkesin ottaa vain muutaman kuvan, koska piti lähtee sitten harkkoihin.














-Maiju


3 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia. nun Laatu on tosi hyvä ja kuvista tuli semmonen mukava fiilis. (kuinka inhoankaan tuota sanaa) Mutta Rosita ja Aquel on niiiiiiiin suloisia! <3 Ja noi vaatteetkin on niin suloset. ^w^

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja asentoja! ♥

    Hei,
    Olet blogini (mimosannukkeblogi.blogspot.com) lukija. Näkyvätkö postaukseni hallintapaneelissasi? Bloggerin kanssa on viime aikoina ollut ongelmia, eivätkä postaukseni ole näkyneet kaikille. Jos kärsit samasta ongelmasta, kuin monet muut, toimi seuraavasti:

    1. Mene osoitteeseen mimosanukkeblogi.blogspot.com
    2. Etsi sivupalkista kohta "Jäsenet". "Jäsenet"-sanan yläpuolella pitäisi lukea käyttäjätunnuksesi nimi. Jos sitä ei näy liity uudelleen lukijaksi.
    3. Klikkaa käyttäjänimesi alta kohtaa "asetukset" ja sen jälkeen paina "sivuston asetukset". Avautuu uusi välilehti, jossa lukee mm. "Kuraudo -asetukset". Sivun oikeassa reunassa on linkki: "Lopeta tämän sivuston lukeminen". Paina siitä ja paina sen jälkeen uudestaan ilmestyvästä ikkunasta "Lopeta lukeminen".
    4. Liity uudelleen lukijakseni.
    5. Odota että postaan seuraavan kerran ja seuraa näkyvätkö postaukseni hallintapaneelissasi.

    Jos nämä ohjeet eivät auttaneet ota yhteys minuun!

    Mimosa

    VastaaPoista